top of page

Fijne feestdagen! & ons wekelijks report...


Allereerst willen wij alle CATCH´ers een hele fijne kerst wensen. Dat jullie mogen genieten van geliefden, lekker eten, smaakvolle drankjes, liefdevolle cadeautjes, fijne deuntjes, maar vooral de warme sfeer! Dat te hebben gezegd nemen we jullie even mee in onze week voor de kerst… Maandag was niet zo bijzonder… We volgende theoriecollege en vlogen daarna snel weer naar huis. We waren namelijk toe aan vakantie. Ondanks de liters koffie waren we niet vooruit te branden. Dinsdag waagden we nog een poging tijdens het praktijkcollege. We moesten onze voorlopige resultaten met onze praktijkbegeleider bespreken. Dit waren er nogal wat, gezien onze lieftallige vrienden zo lief waren om onze enquête veelzijdig in te vullen! Zo veel antwoorden, zo veel mogelijkheden… We konden door de bomen het bos niet meer zien! Gelukkig wist Ron ons op het juiste pad te leiden en zullen we in de kerstvakantie grote stappen zetten!

Woensdag was onze ´day off´. Maar eventjes bijkomen, dat zat er niet in. Ieder teamlid had een druk programma. Maar dat is niet gek, zo vlak voor de feestdagen. Op donderdag moesten we om 9 uur verzamelen in Lantarenvenster voor het Filmfestival. De filmpjes die we voor onze opdrachtgevers gecreëerd hadden werden in feestelijke sferen getoond. Het was erg leuk om alle creaties te zien. Bovendien gaven onze docenten een geweldige show weg. Om nog maar te zwijgen over Doris, teammember van PR-bureau Bloodbank, die haar gouden keeltje met ons deelde. Het was mooi om te zien hoe zij en haar vader zoiets moois met elkaar delen. Al met al was het een geslaagde ochtend! Onze maagjes waren na al het moois wel toe aan een stevige maaltijd. Met een paar leden van BOLD, Roots en Hun begaven we ons naar Supermercado. Hier hebben we heerlijk gegeten en gezellig getafeld. Daarna nog eventjes gekletst en elkaar met een dikke knuffel mooie dagen gewenst. De rest van onze week stond in het teken van kerstvoorbereidingen. Als ware keukenprinsesjes hebben we allerlei baksels voorbereid… Als shopexperts hebben we de mooiste cadeautjes verzameld. Maar gelukkig hebben we ook even de tijd gehad om onze favoriete bezigheid te bewerkstelligen: Netflix and chill. Maar dan natuurlijk wel met een cheesy kerstfilm!

We houden het kort, gezien onze families op ons wachten. Nogmaals: onvergetelijke, warme, persoonlijke dagen gewenst! Liefs, De dames van CATCH


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page