top of page

Knusse hotspot: By Jarmusch

Terwijl onze eerste filmdag erop zat, besloten we om dit af te sluiten met een heerlijke lunch. Het leek ons het ideale moment om op zoek te gaan naar een nieuwe hotspot. Bibberend van de kou liepen we naar binnen bij By Jarmusch. Amerikaans ontbijten in hartje Rotterdam is vanaf nu mogelijk!

Bij By Jarmusch kan je van 8:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags terecht voor de belangrijkste maaltijd van de dag, oftewel het ontbijt. Bij binnenkomst werden we overweldigd door de heerlijke geuren van koffie, pannenkoeken en eieren. Buiten alle lekkere geuren om, is het interieur van deze locatie niet te missen. Alle tafels waren zo goed als bezet, maar we hadden het geluk dat er nog exact drie plekken vrij waren aan de marmeren bar. Stiekem was dit wel het beste plekje met uitzicht op de keuken.

Na ongeveer vijf minuten kregen we de menukaart en man, wat was het moeilijk om een keuze te maken. Ga ik voor pancakes of toch voor de ‘Eggs-any-way-you-like’? Er is genoeg keuze tussen hartige en zoete gerechten. Normaal ben ik niet zo’n zoetekauw, maar dit keer ging ik toch voor de pancakes met blauwe bessen, yum! En zo maakte Chiara dezelfde keuze. Maxime ging natuurlijk voor haar favoriet, namelijk een sandwich met zalm.

Voordat ons eten arriveerde, kwam er een plekje vrij en konden we neerploffen op de bordeaux, comfortabele banken. Het interieur bij By Jarmusch bestaat uit veel wit en industriële elementen. Op het eerste oog ziet het er erg modern uit, maar dankzij de gerechten bevind je je weer in een klassieke Amerikaanse sfeer.

Ons eten was gearriveerd en dat betekende natuurlijk dat er wat kiekjes gemaakt moesten worden voor Instagram. Koffie aan de linkerkant, bord rechtzetten, tasje op de juiste positie en klikken maar! Terwijl Chiara en Maxime al een paar happen verder waren, moest ik nog beginnen. Wat was dit intens genieten en een heerlijke manier om de maandag af te sluiten.

Conclusie? Wij zijn fan! De gerechten zijn smaakvol, er is keus voor iedereen en de prijzen zijn goed in balans. Of je nou op de zondagmorgen behoefte hebt aan een hangover ontbijt, of zin hebt in een acai bowl, het kan allemaal. Het water loopt me alweer in de mond als ik eraan denk.

By Jarmusch

Het Industriegebouw, Goudsesingel 64

Openingstijden: dagelijks van 8:00 – 16:00


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page