top of page

Sneeuwvlokken en hot choco


De afgelopen week was gelukkig niet zo intens als de week ervoor. We konden eindelijk even ademhalen. Het had een perfecte week geweest kunnen zijn… Maar de sneeuwstorm gooide aardig wat roet in het eten. Deze winterse taferelen zijn namelijk niet weggelegd voor meisjes die van tropische verrassingen houden.

Heel Nederland was in rep en roer. De social mediakanalen ontplofte toen de eerste sneeuwvlokjes vielen. Piet Paulusma is anno 2017 zo overbodig… En met heuse dramaqueens ging het er heftig aan toe binnen onze groepsapp. “Wat nou als ik op mijn bek ga?” Tja… Als de NS al helemaal plat ligt met een klein beetje tegen, uhm, neerslag… Kan men niet verwachten dat wij op tijd aankomen, toch? Uiteindelijk haalde alleen Fadak het om op tijd aanwezig te zijn tijdens de eerste les van het nieuwe blok. Om 11.30 uur kregen we echter een mailtje van school waarin stond dat het hele pand ontruimd werd in verband met het barre weer. Mosterd na de maaltijd! Tekst gaat verder onder de afbeelding

Die avond stond in het teken van lekkernijen, glitters en unicorns. Rara, wat zouden wij gevierd hebben met onze medestrijders? Helaas kon onze meest A-technische CATCH-member er niet bij zijn. Maar die warme chocolademelk met marshmallows doen we zeer binnenkort over!

Dinsdag was er een interessant gastcollege waarin het onderwerp waarmee we dit blok aan de haal gaan helder werd toegelicht. Wij kunnen hier wel wat invloed mee uitoefenen! Woensdag was een erg relaxed dagje, eindelijk kwamen we toe aan hetgeen waar we al weken naar uit keken! Donderdagochtend kregen we een briefing van onze opdrachtgever. De organisatie zijn we al vaak tegengekomen tijdens onze deskresearch voor een eerder project, over drugs. De vraagstelling ging echter over een ander onderwerp. Een verslaving waar wij gelukkig niet aan lijden! Aansluitend hadden we praktijkles… De eerste keer bij onze nieuwe praktijkdocent en dus ook andere PR-bureaus. Hoewel we Kim, BOLD en Anders missen was het een gezellig college! Over de stelling die de rode draad was in onze presentatie was iedereen het unaniem eens. Die middag namen we afscheid van een van onze leden, die naar het buitenland ging voor een feestelijke reden.

Vaag he? Tja… Wij dachten ons wekelijks rapportage eens in een ander jasje te steken! Namelijk in de vorm van een quiz. We hebben je hier en daar al wat hints gekregen, maar nu is het tijd om jou op de proef te stellen. Ben jij een echte CATCH’er? Ga de uitdaging aan!

Veel speelplezier en tot volgende week!

Liefs, De meiden van CATCH


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page