top of page

Knusse Hotspot: Supermercado

Hola supermercado telebancos por aqui... En verder zal ik het hierbij laten aangezien we het niet over liedjes gaan hebben. Maar wat we in deze blog wel gaan bespreken is natuurlijk een knusse hotspot! Dit keer gaan we het hebben over restaurant en cocktailbar Supermercado. Dankzij deze hotspot kun je in hartje Rotterdam genieten van de meest lekkere Latijns-Amerikaanse versnaperingen.

Bron: website Supermercado Rotterdam

Je hebt bij Supermercado talloze opties. Van een Argentijnse ribeye tot Mexicaanse taco’s en een hamburger voor de liefhebber. Ze hebben dus zowel grote als kleine gerechten. Niet alleen het aanbod qua gerechten is erg divers, maar ook qua dranken. Zo kun je starten met een huisgemaakte mango-ijsthee en je etentje afsluiten met een heerlijke Cubaanse cocktail. Daarnaast wordt al het vlees klaargemaakt op een houtskoolgrill.

Verder is het interieur een echte eyecatcher. De houten tafel met verschillende soorten stoelen zorgen voor een speelse, maar toch een huiselijke sfeer. Daarnaast mogen de cactussen natuurlijk niet missen voor een Latijns-Amerikaanse stemming. De sfeer binnen Supermercado is erg tranquilo, zoals ze in het Spaans zeggen. En dit is ook nog eens een ideale plek om naartoe te gaan met kinderen. Er is namelijk een ‘minimercado’ voor de kleintjes met daarin een keukentje, krijtbord en een klein supermarktje.

Wij konden dit tentje uiteraard niet weerstaan en liepen vol verwachtingen naar binnen. Bestellen was niet lastig en voor we het wisten.... Zoete aardappelfrietjes, sandwiches met kip, quesadillas met tonijn en de huisgemaakte ijsthee van verschillende smaken sieren onze tafel. Binnen no-time was het muisstil en zat iedereen intens te genieten van iedere hap. En geloof het of niet, maar zo snel krijg je ons niet stil hoor. Nadat iedereen netjes zijn bord had leeggegeten, bleven we nog even zitten om uit te buiken.

De conclusie die wij kunnen stellen is dat je in Rotterdam kunt genieten van de Latijns-Amerikaanse sferen zonder dure vliegtickets. Supermercado is zeker een unieke aanwinst voor 010 dankzij de combinatie van cocktailbar, restaurant en club. Wij komen zeker terug. Hasta luego!

Schiedamsevest 91

3012BG Rotterdam

010 404 80 70


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page