top of page

Knusse hotspot: Lillith Coffee


Hi Catchers! Vandaag delen wij onze eerste knusse hotspot met jullie. Het is er één die onder veel Rotterdammers al erg populair is, namelijk Lillith Coffee.

Een warm en hip gevoel is wat je krijgt als je Lillith binnenkomt. De opvallende kamerplanten en vintage banken zorgen voor een huiselijk gevoel, maar de donkere muren maken het allemaal wat mysterieuzer. En dan hebben we het nog niet gehad over alle overheerlijke versnaperingen.

Lillith Coffee is voor veel Rotterdammers een favoriet geworden om de dag te beginnen. Ik snap wel waarom. De fijne ontbijtjes die op de kaart staan zijn niet te weerstaan. Van luchtige pannenkoeken met stroop en fruit tot aan gezonde acai. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan kun je gaan voor de diverse ei-gerechten. Je kunt van 08:00 tot 16:00 uur terecht voor een ontbijt en vanaf 17:00 uur heb je de mogelijkheid om te kiezen van de dinerkaart.

Omdat het die dag ontzettend warm was, kozen wij ervoor om op het terras te gaan zitten. Nadat ik de kaart 10 keer gescand had, moest ik toch een keuze gaan maken. Ik ging uiteindelijk voor de American pancakes met Nutella en verse aardbeien. Mijn food buddy ging voor de American pancakes met verse aardbeien en banaan. Bij al dat lekkers moet er natuurlijk ook gedronken worden. Je kunt kiezen uit verse smoothies, diverse koffies tot aan biologische frisdranken zoals ginger beer en elderflower.

Na ongeveer een kwartier wachten kwam de bediening aanlopen met onze pannenkoekjes. Nadat we ieder ongeveer 10 minuten bezig waren met het schieten van de Instagram-perfecte foto, namen we allebei onze eerste hap. En man, wat was die hemels. De pannenkoeken zijn onwijs luchtig en niet overheersend qua smaak. Het fijne eraan is dat je het zelf zo luchtig en zo machtig kan maken zoals je zelf wilt. Na het netjes leeg eten van mijn bordje, zat ik de rest van de dag goed vol.

Je hebt bij Lillith Coffee ook de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie aan je studie of werk te zitten.

Een bezoekje aan Lillith Coffee is dus een echte must. Het eten is hemels, het personeel is vriendelijk en dankzij het interieur voelt het alsof je thuis bent. En je hebt er ook nog eens de mogelijkheid om er te werken. Klinkt ideaal toch?

Lillith Coffee

Nieuwe Binneweg 125H

3014 GJ, Rotterdam

+31 10 2038838

Openingstijden

Maandag – donderdag 08:00 – 23:00 uur

Vrijdag – zondag 08:00 – 01:00


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page